108-ak vagyunk!

Mi vagyunk a 108 REAL ESTATE, egy ingatlan-tanácsadó cég, amely 2009 óta kizárólag kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozik.

100%-ban cseh kézben, multinacionális központok nélkül, teljes mértékben arra törekszünk, hogy csapatunk egyedi megközelítését az ügyfelek felé csiszoljuk. A szakértelmet és a széles körű tapasztalatot tisztességes és emberi megközelítéssel ötvözzük.

Alapításunk óta több mint 10 millió négyzetmétert értékesítettünk a cseh, szlovák és magyar piacon, és erős pozíciót építettünk ki a többi ügynökség között.

Ügyfeleink kereskedelmi ingatlanok bérbeadásával és értékesítésével, befektetési tanácsadással, valamint fejlesztési projektek marketingjével és menedzselésével fordulnak hozzánk. Ezek az ügyfelek főként logisztikai, nagykereskedő, gyártó és e-kereskedelmi cégek.

BNP Paribas Real Estate

2021 végén a BNP Paribas Real Estate kizárólagos szövetségi partnere lettünk a Cseh Köztársaságban. Ennek a stratégiai akvizíciónak köszönhetően jelentősen megerősítettük tanácsadói csapatunkat és szolgáltatási kínálatunkat.

Növekvő

És nem csak a tranzakciós volumen, az ügyfelek száma vagy a közvetített négyzetméterek tekintetében. Mindenekelőtt know-how-nk és adatbázisunk évről évre bővül, ami alapvetően segíti ügyfeleinket a helyes döntések meghozatalában.

évek a piacon
15
Tanácsadók
40
Retrieved from
3 319 732 m²
Eladva
5 696 756 m²

Küldetésünk

A modern technológiának és a szakértői know-how-nak köszönhetően lerövidítjük ügyfeleink útját a megfelelő ingatlanokhoz, és biztosítjuk azok hatékony és fenntartható használatát.

Innováció

Mindig egy lépéssel előrébb járunk. A területünk innovátoraiként a legújabb technológiákkal dolgozunk, és olyan eszközöket fejlesztünk ki, amelyek segítenek nekünk és ügyfeleinknek a legjobb megoldások kiválasztásában.

Személyes megközelítés

Olyan embereket hozunk össze, akiket érdekel a terület, és akiknek ugyanazok az értékei. Büszkék vagyunk a barátságos és nyitott vállalati kultúrára, és az ügyfeleinkkel való kapcsolatunkat személyes megközelítésre építjük.

Eredmények

Garantáljuk, hogy minden megállapodás szerinti szolgáltatást időben és a legmagasabb minőségben nyújtunk. A megbízhatóság üzleti tevékenységünk alappillére, amelyekre hosszú távú és erős kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel.

108 személyiségek

Lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal